Alternativ velgørenhed og forbrug

Hvad er alternativ velgørenhed?


Alternativ velgørenhed er et nyt spændende site med fokus på alternativ velgørenhed. Her kan man hente inspiration og viden omkring hvad alternativ velgørenhed går ud på. Læse om de mange spændende blogs og artikler, som jævnligt vil blive lagt op på sitet. I uge 44 har vi bl.a. valgt, at sætte fokus på en af mange ildsjæle som findes derude.

Via deres passion og stærke engagement får de skabt nogle fantastiske projekter, som hjælper og støtter fattige mennesker over hele verden. Igennem sitet, alternativ velgørenhed kan du læse om den tidligere boksetræner, som tabte hans hjerte til Afrika og derfor besluttede, at bygge et børnehjem i Mombasa. Derigennem fik fattige og forældreløse børn mulighed for at vokse op med kærlighed, omsorg, mad og en uddannelse.

Følg med i alternativ velgørenhed!

Vær med til at følge vores nye site om alternativ velgørenhed, når vi fremover bringer interessante artikler om flere ildsjæle og retter fokus på forbrug og velgørenhed samt andre aspekter på alternativ velgørenhed.

Velgørenhed er andet end medlemsskaber og faste donationer

Vi håber med dette nye site, at rette fokus og sprede budskabet om alternativ velgørenhed, og at velgørenhed ikke behøver, at involvere medlemsskaber og faste donations beløb hver måned. Men, at det faktisk kan lade sig gøre på flere forskellige måder.

Det vil vi gerne være med til, at belyse på alternativ velgørenhed. Vi håber derfor, at du vil være med til at sprede vores kendskab og gode budskab via de sociale medier og dermed gøre flere mennesker opmærksomme og nysgerrige på os. Følg os her på velgoerenhed.wordpress.com.