Kategoriarkiv: Strømper

Strømper – kvalitet frem for alt


Strømper – kvalitet frem for alt

5parsorte.dk sælger strømper til en meget skarp pris, men fokus er dybest set mere på kvaliteten. Vi er så i den heldige position at faktisk også kan sælge strømperne temmeligt billigt. Så der er altså både strømper til den kvalitetsbevidste og den prisbevidste i et- og samme produkt. Vores strømper produceres af kæmmet bomuld, (præcis som vores boxershorts – læs mere her). Med kæmmet bomuld har man udvundet noget langt finere bomuld. Det kan både mærkes og ses når du står med strømperne i hånden, eller på foden om man vil.

Håndkætlet tå

Strømper fra 5parsorte.dk kommer med håndketlet tå – dvs. at tåen er ketlet med hånden efter den egentlige produktion. Dette gøres for at sikre at der ikke kommer irriterende syninger lige der hvor storetåen skal sidde. Dette er et udbredt problem på de fleste billige strømper du kan købe både i butikker, men i særdeleshed på billige webshops. Så køb dine strømper med håndketlet tå hos 5parsorte.dk – så garanterer vi for at dine strømper leveres i den bedst mulige kvalitet.

One size fits all

Det er sådan 95% af alle mænd bruger strømper i str. 40-46. Derfor har vi valgt at sælge vores strømper i lige nøjagtig den størrelse. De sidste 5% kan vi desværre ikke servicere på nuværende tidspunkt.

Én farve – ingen parring af strømper

Vi har valgt kun at sælge sorte strømper. Det er klart, hvis man kigger på navnet :-) Det siger sig selv. Men hvorfor ? Jo, vi synes selv det er irriterende at skulle parre strømper, men også at man aldrig kan finde makkeren. Det problem har jeg personligt løst nu, da jeg kun har sorte strømper fra 5parsorte.dk i skuffen. Jeg parrer dem ikke engang. Jeg tager bare 2 strømper.