Kategoriarkiv: Boxershorts

Boxerhorts i en klasse for sig selv


THE MAN PACK har flere punkter på dagsordenen – én af dem er kvalitet! Vi ønskede at lancerer et produkt på markedet hvor pris og kvalitet var sammenhængende, i højere grad end det vi så på markedet. Det har vi så gjort nu! Vi forhandler et udvalg af boxershorts som er lavet af kæmmet bomuld. Det er produktionsform hvor bomulden blir’ kæmmet igennem inden brug, i modsætning til almindelig bomuld. Denne procudure giver vores boxershorts en helt anden feeling og behagelighed. Det er vigtigt da boxershorts sidder meget tæt på huden. Samtidig leveres de med såkaldt “anti-opkravl” – det egentlig et ord vi selv har opfundet, men det dækker meget godt den fornemmelse det er at bære dem. Som ordet antyder, kravler vores lækre boxershorts ikke op. Hvad ligger så bag denne påstand: Jo, det er ret simpelt – marginalt længere ben og den super kvalitative produktion, gør at vi opnår en perfekt pasform på vores boxershorts.

Design – så simpelt at man kun kan elske det

Vi henvender os ganske ikke til et modefikseret marked hvor den store svenske bjørn og total dominans. De lancerer konstant nye styles, de fleste af dem, efter vores mening, ikke særligt smukt designet. Vores boxershorts er super simple, og med en farvet tråd som kontrast, har de et stilrent design. Boxershorts er efter vores mening, og i henhold til vores målgruppe, et basisprodukt som skal være i orden, rent kvalitetsmæssigt. De er jo som udgangspunkt nede i bukserne, så komforten er det vigtigste. Men det gør selvfølgelig ikke noget at de har et lækkert design – det kan jo være de skal vises lidt frem under i visse situationer.

Til kamp mod prostatakræft

Det ligger os dybt på sinde! Vi VIL give noget tilbage. Vi ønsker at lancere et succesfuldt produkt, og tjene penge på det, som alle andre virksomheder – men vi ønsker også, i den grad, at støtte om den gode sags tjeneste. Derfor giver vi penge til forskning i prostatakræft, hver gang der bliver handlet boxershorts i vores webshop. Vi ønsker at trække velgørenhed ned på produktniveau, i dagligdagen. Vi ønsker, og det er vores klare mission, at være et forbillede for andre virksomheder – at de også må begynde at tænke velgørenhed dybere ind i deres forretning, og gerne helt ned på produktniveau. Man kan jo selv begynde at regne lidt på det, hvis man ved hvad der blir’ solgt for via net-handel alene i danmark hvert år. Vi gør det med vores boxershorts. Vi håber at mange andre vil følge trop! Og at det ikke kun blir’ i store indsamlingsshows på TV2

THE MAN PACK – hvorfor ?

Navnet er grundlagt så simpelt, fordi vi ønskede at lancere et simpelt koncept. Syleskarpt og let-afkodeligt. Det sir’ jo sig selv.
Vi glæder til at se dig i vores webshop snart – så får du også boxershorts  i lækker kvalitet!